All Things

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

~All~Things~

2 participanți

Campionat de Fifa 07

FuNky
    FuNky
    Moderator
    Moderator

Puncte : 71
    Reputatie : 10
    Data de inscriere : 18/01/2010
    Varsta : 30
    Localizare : Bucuresti
    Stare de spirit : Fericit

Campionat de Fifa 07 Empty Campionat de Fifa 07

Mesaj  FuNky Joi Ian 21, 2010 8:54 am

Am sters celalalt topic despre campionatul de fifa 07 dar am revenit cu unul nou!. Pentru inceput cateva reguli de care ar trebui sa tineti cont cand va veti disputa meciurile la Fifa.
    1. Meciul trebuie sa se joace pe 10 min, in caz contrar veti pierde meciul cu 3-0
    2. Va trebuii sa aveti setata comanda la Speed game : Fast , riscati descalificare/pierderea meciului cu 3-0
    3. La sfarsitul meciului va trebui sa faceti print pt ca adminii/moderatorii sa-si dea seama cn a castigat cu adevarat.
    4. Daca meciul se intrerupe intr-un anumit minut de joc , o veti lua de la capat. Daca veti ajunge in minutul 90 si scorul este 1-1 veti inchide meciul.
    5. Daca un jucator din campionat nu se prezinta pe mess/forum pt disputarea meciului va pierde cu 3-0. Aveti 3 zile la dispozitie sa va disputati meciurile.

Sper sa tineti cont de aceste reguli si sa le respectati.

Adminii/moderatorii au voie sa-si aleaga de la inceput cu ce echipa doresc sa joace!
    Echipele pt campionat vor fii urmatoarele!

Bayern Munchen : Admin ( DowN )
    Ac Milan : Adrian
    Real Madrid: Vlad
    Olympyque Lyon: Dragos
    Fc Barcelona: - Adrian
    Manchester United: Cosmin
    Chelsea Fc: MimOo
    Liverpool : - Alexandru
    Inter Milano : Alin
    Fc Arsenal : FuNky
    A.c Fiorentina: Mafy
    A.s Roma : Vali

Grupele se vor actualiza dupa ce vor fi ocupate toate echipele!

Pentru a va putea alege echipele sunteti rugati sa ne dati un Mail sau un Pm, iar noi va vom raspunde! Succes

Ultima editare efectuata de catre FuNky in Sam Ian 23, 2010 10:01 am, editata de 2 ori
    sNake
    sNake
    Administrator
    Administrator

Puncte : 107
    Reputatie : 6
    Data de inscriere : 09/01/2010
    Varsta : 30
    Localizare : Iasi:X
    Stare de spirit : relaxat;d

Campionat de Fifa 07 Empty Re: Campionat de Fifa 07

Mesaj  sNake Lun Feb 08, 2010 8:21 pm

[/center]TOATE ECHIPELE AU CATE UN JUCATOR ASA CA IN CURAND VA INCEPE CAMPIONATUL

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 12:52 am